Doften av nybakt

Insatser av det här slaget får mig att känna mig så himla nöjd med mig själv.


image10

image11
2 kommentarer

Inte så hårfager

Idag är det torsdag. Det innebär att mannens jourvecka äntligen är slut, vilket i sin tur innebär att mannen kommer att känna sig lite mer ledig, vilket i sin tur innebär en god chans till att han kommer att raka bort allt det där vassa som växer i hans ansikte, vilket slutligen innebär att jag kommer ha två lena, mjuka kinder att pussa på. Hurra för torsdagar!
1 kommentar

Massor av vuxenpoäng

Idag har jag socialiserat på fik i nästan tre timmar. Min nyfunne vän S. visade sig vara den ultimata guiden vad gäller Jönköpings alla caféer. Idag har jag fått testa Vasas Påtår, där ostfralla och te inmundigades (vilket fint ord!).

Kom hem till en skäggig och trött man, och som om det inte vore nog många vuxenpoäng bara det, så har vi varit och STORHANDLAT idag. Hela konceptet. Ica-korten har vi ju nyligen skaffat, och idag var det kundvagn och SJÄLVSCANNING dessutom! Det var så att man ryste lite. Jag fick mitt livs längsta matkvitto.

image9


Imorgon bär det till kotknackaren för konsultation. Sen ska jag förhoppningsvis få en ny rygg, vad det lider. Det kommer antagligen att vara lite läskigt under tiden, men alldeles himmelskt efteråt.
1 kommentar