Mera kiropraktor

Kiropraktorbesöken börjar få verkan. Ryggen sköter sig och det är allmer sällan som jag får balansera upprätt på ett ben i försöken att få på min strumporna utan att böja ryggen... (Försök själv, det är inte lätt alls..!) Alldeles lullig blir man när man kommer därifrån också. Beror visst på att kroppen liksom lägger all energi på att fixa till ryggen där kiropraktorn varit och knäckt saker på plats. Fascinerande skapelse, den mänskliga kroppen.

Igår var en bra dag på praktiken. Onsdag är likamed mötesdag. Personalmöte, kontaktmannamöte, och igår var dessutom socialsekreteraren på plats, och kommunens flyktingsamordnare därtill. Mycket intressant. Och killens gode man. Eller gode kvinna. Hon är också väldigt intressant. På sitt alldeles eget sätt. Sådär så att man tänker att hon kanske borde ha, snarare än att va. Så att säga. Framåt kvällen var det stormöte och sedan läxhjälp. Och journalskrivande. Det är nytt folk på väg, både till asylboendet och ungdomsboendet. Spännande. Personen som kommer till ungdomsboendet kommer jag dessutom få lite extra "ansvar" för. Ska också bli intressant att liksom vara med från början och se hur allt händer.

2 kommentarer
Hanna Söderström

Hej kusin! Va roligt att du bloggar. Nu har jag dig under bevakning! ;D *kram*

mamman

Så bra att det artar sig med ryggeländet.. Får du nå tips om träning. Pratade med min sjukgymnast som menade att det är viktigt att musklerna "drar rätt" Låter spännande och lärorikt på praktiken. Kram mamman