God natt

Hemma igen. Det blev övernattning i Vetlanda. Återkommer senare, för nu ska här rökas en vattenpipa innan det blir sömn. För imorgon börjar jag på nya jobbet!
0 kommentarer

Vardagsrumsbilder

Hade man tänkt efter före så hade man förstås tagit en före-bild att kunna jämföra med. Nåja. Såhär ser det ut nu i alla fall:


Skrivbordet står alltså direkt till höger när man kommer in och hyllan rakt fram. Det blir mer känsla av att det liksom är två olika rum i rummet oh inte bara ett rum där man brötade in allt som blev över. Som sagt, jag känner mig mycket nöjd!

För övrigt ska vi vara ännu med friluftsiga idag, ty vi ska ut och fiska! Det har jag gjort en enda gång i mitt liv tror jag, en tidig morgon när jag och lillebror följde med morfar ut för femton år sen eller så (vad gammal jag kände mig nu). Mannen tog fram sina fiskegrejer för en liten inventering igår. Eftersom det är just han, så blev jag inte förvånad. Men låt mig säga såhär: Där fanns en del att välja på.
4 kommentarer

Bord på plats!

Nu är bordet på plats också! Jag må säga att det inte är någon dålig förvandling vårt vardagsrum genomgått under den gångna veckan! Nu fattas bara lite småpill. Det blev inte bordet från Indiska ändå, utan ett annat i liknande stil. Det har som två pallar som precis passar inunder, så vill man så har man två extra sittplatser, barasådär. Tadaa.
2 kommentarer