Balkonggrönska

Glömde nämna en liten detalj om den där handledarkursen; det var en kille där i sällskap med sin pappa, det var uppenbart, för dom såg exakt likadana ut. Killen, som jag gissar var i 17-årsåldern, hette Leif. Stackarn. För övrigt hade han visst åtta syskon och var fantastiskt lik Carl Bertil Johnsson.

Tvätten blev tvättad och en synundersökning för körkortseländet har jag klarat av också. Det var lite nervöst faktiskt, jag har inte kollat synen på massor av år. Men synskärpan var finfin, minsann! Inga glasögon så långt ögat kan nå.

När mannen kom hem var han alldeles rastlös, så vi åkte upp till A6. Där var det folktomt, alla är väl på stan nu när det är marknad. Och tadaaa! I affär nummer två hittade jag precis det jag hade letat efter, en trevlig liten vit cardigan att ha över klänningen på bröllopet och på examen också. Sen gick vi till Coop och köpte vuxenpoäng: Balkonglåda, jord och växter. Och ikväll har jag pysslat. Det blev inte illa, om jag får säga det själv! Hoppas tomatplantan tar sig ordentligt, så vi får njuta av goda plommontomater sen. Mumma. Det blev te och en omgång vattenpipa på balkongen sen också. Det smakar mint.
0 kommentarer

Projekt Körkort

Del 1 av projekt körkort är igång. Det bestod i ett stycke handledarkurs på Ratta trafikskola. 500 kronor kostade det. Kursen var i övrigt dålig, som en teorikurs om diverse i raketfart och inte så mycket prat alls om handledarens ansvar och så vidare, det var det jag trodde det skulle handla om.

Det där telefonsamtalet häromdagen, det var om ett jobb jag sökt här i stan, och imorse var jag på intervju. Det kändes väl okej, vi får se hur det går. Gick en vända på stan efter det, det är ju marknad. Hjälp, vad folk. Försökte hitta nåt jag kan ha utanpå klänningen på det där bröllopet vi ska på snart, men som vanligt när man letar efter nåt särskilt så hittar man inget. Tacka vet jag impulsköp.

Nu måste jag ha mat, och sen är det tvättstugedags.
0 kommentarer

Hungrig!

Han skojade. Såklart. Men jag var riktigt upprörd ett tag, haha. Faktum är att han inte ens tänkte tanken att jag skulle tro att det var på riktigt. Det var ju bara ett bra montage....

Vi närmar oss att bli färdiga här i Thai Bridge, det ska bli lunch och sen är det snart dags att hoppa på bussen mot Jönköping. Det kan bli hårt för uppsatsförfattarna på tisdag. Vi funderar på att köpa choklad till dom.
0 kommentarer