En halsbacill, en halsbacill, det är en bacill som sitter still

Idag var jag hemma vid ett och har ändå ökat tiden på flexkontot med en timme. Finfinemang! Är snart ikapp med allt. Ojoj, mycket har det varit. Varför skola mänskor strida och varför skola mänskor importera fruar från andra länder när dom inte har vett att ta hand om sig själva ens? Det är sånt där man får anledning att fundera på på mitt jobb.

I helgen blir det lugnt, det fanns vissa planer på utfärder, men utfärdens art i kombination med mina baciller som aldrig ger upp gjorde att jag la ner det. Nu finns istället planer på en annan utfärd nästa helg istället, till den Stora Hufvudstaden där jag ska sammanstråla med en apelsin och hennes blivande make. Det känns ju ändå lite bra att få inspektera honom innan själva bröllopet går av stapeln. Dessutom kan jag kombinera det hela med ett besök hos bror och hans flicka. Alltså, han tycker att jag samlar vuxenpoäng, men han refererar till henne som frugan. Snacka om vuxensnack. Ikväll kan det nog bli lite stillsam och trevlig umgåsning med paret C om det vill sig väl. Jag måste ju visa fru C mina nya stövlar! Jag har ett inre motstånd mot stövlar. Men förra helgen köpte jag faktiskt ett par. Och jag har använt dom hela två gånger!

0 kommentarer

Fatta att det snart är jul liksom

Lång onsdags färd mot kväll. (Det var meningen att det skulle vara särskrivet, vill bara påpeka det.). Ojoj. Det som är bra med onsdagar dock, är att det bjuds på mackfika på förmiddagssammanträdet. Gott, gott! Torpfröken hade med sig en massa bilder av torpet idag. Det är ju inte så att jag skulle erkänna det högt, men en viss avundsjuka infinner sig ändå. Rött torp med vita knutar, gräs och träd, vedspis och kamin och allmänt puttinutt. Så överidylliskt.  Med katter och allt.

Just nu sitter jag och undrar var mannen håller hus, för tända lampor och musik vittnar om att han i alla fall har varit hemma. Men han har jour, så man kan ju gissa. Jag borde för övrigt gå och handla och jag har ingen lust alls. Hade det här varit en annan sorts blogg så hade det kunnat gå under rubriken dagens i-landsproblem.
0 kommentarer

Rubriklöst inlägg

Bacillerna gör fortfarande sitt jobb. Jag är hjärtligt trött på dom nu. Håhåjaja. Idag har jag i alla fall kommit ifatt med det mesta på jobbet tror jag, men det kommer nog att fortsätta va rätt hektiskt den här veckan.

Jag pratade med min sköning till lillebror i telefon igår kväll. Han påpekade, apropå mitt förra inlägg, att man ju helt enkelt kan lägga sig en timme tidigare på kvällarna. Men hallå, vem vill lägga sig tidigt liksom?
0 kommentarer