Playa de la Röret

Vid tretiden samlade ihop alla dykprylarna, slängde in dom i bilen (det är bara ett uttryck, vi packade fint och försiktigt) och drog iväg till Playa de la Röret. 17 grader i Vättern, sa Krullrik. Jag vet inte var han mätte någonstans, men vid Röret var det tio. Vi frös (jag frös, Mannen tyckte det var lite kallt), så det blev ett kort dyk, men vi har dykt i alla fall, och det var på tiden!För övrigt jobbade Limpan sin sista dag i fredags, och det kommer att vara vakuumtomt på jobbet efter henne!!!
1 kommentar

Dyyyk!

Ganska så länge har det varit på tiden att vi kommer iväg och doppar oss. Igår gick vi till Krullrik för att höra om han hade grejer vi kunde hyra för helgen. Det hade han inte. Så nu har vi gått lös och köpt dykutrustning, hela paketet. Det blev mycket pengar. Pengar rätt ner i sjön.

Igår kväll och imorse hoppade jag högt när jag kom in i badrummet, för där hängde våra något fuktiga torrdräkter (nyligen begagnade av dykelever) som två stora monster över badkaret.

Imorgon ska vi ut på dykäventyr!
1 kommentar

Torsdag eftermiddag

Det är torsdag och jag har en sån där känsla av att jag borde dra på mig ett par skor och gå ett varv runt sjön eller nåt. Kommer inte att hända.
0 kommentarer