It's Saturdaaaaayyy

Mannen har återigen jobbat större delen av dan, men vi har hunnit med några timmar på en filt i Knektaparken i alla fall, med medhavd matsäck och allt! Inte så pjåkigt. För egen del har jag sedan tillbringat större delen av dagen på balkongen i sällskap med Camilla Läckbergs senaste, Sjöjungfrun. Slutade med en riktig cliffhanger, irriterande... I övrigt rätt lik hennes andra böcker i stil och så. Bra sommarläsning, med andra ord.


Ikväll blir det nog en vilm verkar det som. Grannens katt är för övrigt igång och ylar. Den höll visst fru E vaken hela natten när de var här i midsomras. Grannens fönster är placerade så att de syns från vår balkong, och katten brukar sitta där och glo. Jag brukar leka arga leken med den. Jag brukar vinna. Kattstackarn är nog rädd för mig nu, tror jag.
0 kommentarer

Griiiiis!

Mannen är hemma från skogen. Med en snittsömntid på ungefär två timmar om dygnet var han rätt slut och ligger nu och slumrar sött. Med lite otur blir han inringd till jobbet inatt också. Han har inte blivit bufflad av några vildsvin. Det är skönt att han är hemma. Tisdag var väl okej, då hade han ju just åkt. Onsdag gick också bra, då var Limpan här ända tills läggdags. Igår däremot var det bara alldeles fantastiskt ensamt.

----------------------------

Senare. Klockan har blivit 23 och mannen har varit vaken i en timme ungefär. En kopp te och sen... Jobbe! Tyyyypiskt alltså, när man äntligen har fått hem honom.

Som sagt, sovit har han gjort. Jag smög iväg till jobbet och planterade ut godis åt Snubben Snus medan Mannen snarkade på här hemma. Och så passade jag på att hämta biljetterna till på söndag. Då ska jag nämligen till Thai Brigde för att träffa de sköna sommaflickorna från förra sommarens semestervikariat i Västra Götaland!
0 kommentarer

Soctant söker chef

Snubben Snus är och praktiserar hos Gubben Pettsson, för Snubben Snus ska vara stand in för Pettson när Pettsson är på semester. Vi funderar på att lägga godis i Snubben Snus lådor och sätta på en bandspelare som subtilt men ounvikligt tilltalar honom hela dagarna med orden "Söök chefstjänsten..! Söööök... chef..!" Jag föreslog att vi skulle plantera in snus i lådorna också, med tanke på att det kanske är det han skulle bli gladast av. Torpfröken var dock mycket tveksam till att underhålla denna hans last. Så vi kanske håller oss till Dajm och sånt.


Imorgon kommer min underbare man hem från skogen, hurraa!
0 kommentarer