God fredagkväll hela världen

Nu är det redan fredag. Skönt det, för den här veckan har varit lite för full av lite för inte roliga saker (jobbsaker, så int' går det att berätta int'). Onsdagen var i och för sig trevlig, då hade vi tredje och sista utbildningsdagen i lösningsfokus. Det var väldigt trevligt! Dessutom har vi fått tillfälle att lära känna några kolleger som jobbar på barn- och ungdomssektionen, och dom ser man ju inte röken av annars.

Men nu är det fredag. (Och Pannan har inte sjungit "fredagsmyyyys" på hela dagen, puh!). Mannen har jour tills på torsdag, men till min stora glädje har han rakat av sig jourskägget såhär på fredan redan. Han är ju så fin, min man!

Nu är det den där reklamen när en snubbe ropar in sina hundar från en sandig strand och dammsuger efter dom. Sen visslar han ut dom igen. Som om det skulle blir ROLIGT att dammsuga med den däringa dammsugaren. Går någon på det? Jag blir bara irriterad.

Övriga irritationsreklamer i topp:

-Nu är det fredagsmyyyys (hur mycket kan en fånig liten sång fastna på hjärnan??)
-Merciii my little friend for saying thanks... (det bara dryyyper, jag ryyyser)
-Men när jag åker till nästa bygge har jag ett knep. Riesen. (ta en riesen, så ordnar sig ALLT!)


För övrigt har jag fikat med Fru C idag! Det var en halv evighet sen sist (tänker man på det så borde i och för sig en halv evighet vara precis lika lång som en hel, men det är liksom mer ett uttryck). Vi trodde att de kanske dragit på långresa till Kina, men så var det inte. Fin, ny kappa hade hon också!

Dagens länk: http://www.midnightscraper.com/journal.html



1 kommentar