I Värmlands skogar

Här är vi igen, i de Värmländska skogarna strax utanför Sunne. Här råder det stilla livet, även om Skorpan är mer vild än tam emellanåt. Fast däremellan är han så kelig och tam så att det definitivt väger upp.

Idag har varit en riktigt stillsam dag. Mi med make har jobbat, så vi har sovit länge och njutit av tystnaden och kattkurret. Sen diskade vi och lagade mat tills de kom hem, dom såg ut att bli helt nöjda.

Strax ska Mi återgälda massagen hon fick igår (lycka!) och männen har slagit sig ner vid Scrabblebordet.
2 kommentarer

Juldag

Det spelar ingen roll när man åker eller vilken väg man tar. Den sista timmen till Sala är alltid oääändligt lång. Men snart är vi där!

Det blev lite ändringa i planerna i sista stund. Svägerskan ringde och meddelade att det förekom misstänkt magsjuka i familjen, så de fick fira alldeles på egen hand. Vi for till svärpärona ändå förstås, men övernattning blev det ju inte, och när det nu ändå inte blev det så passar vi på att fara till Sala (där ju båda mina syskon är!) en dag tidigare.

Precis i detta nu rullar vi igenom Västerås, så nu är det nära. Ser fram emot att ge lillebror hans 25-årspresent, jag tror den kommer att gå hem. Ska blir härligt att träffa hela familjen, och den galna släkten. Uuuunderbara människor!

1 kommentar

Knyta knutar

Några beställningar har det trillat in såhär i juletid, trevligt! Det här blir julklapp till en kollegas dotter.
1 kommentar