Sommar är högsäsong för flätor.

I veckan hade jag och ett gäng sköna kolleger picknick på Vätterstranden. Jag passade på att testa en ny flätfrisyr på Torpfröken. Hon såg ut som Lilla My Deluxe.


2 kommentarer

Flätat!

Mitt i veckan tog jag med mig Mi (eller, hon tog med mig får man väl egentligen säga, eftersom det var hon som körde bilen) till torps för mys, prat och övernattning. Och minsann lyckades vi till slut till och med få eld i köksspisen för en sen kopp kvällste. Det stora projektet var flätningen. Såhär snitsish blev det:

Vi var på afroshopen på lunchen idag för att inhandla extra gummisnoddar. Jag fick beröm av afrokvinnan. Hon frågade om jag var frisör. Och vi snackar om en AFROKVINNA! Jag svällde åt alla håll av det fina berömmet. Hon pratade väldigt varmt och sitt löshår också och tyckte att jag skulle komma dit och köpa mycket sånt tills nästa gång. Men det var ju en bisak. Mest tyckte hon att jag var fantatiskt duktig.

4 kommentarer

Semesterbrist

Det är väldigt skönt att det är helg. Det är mindre skönt att det är TVÅ VECKOR KVAR tills jag äntligen får semster. Jag börjar bli bitter.

Mannen är sjuk. Har försökt pussa bort huvudvärken. Envis. Måste pussa mer.

1 kommentar