Det var långhelg, men det gick över

Det är åtminstone väldigt skönt att det redan, såhär på måndan, är tisdag. Så att säga.

Helgen har varit lång och varm. Vid torpet var det cirkus nio grader varmare än hemma dessutom, det var en trevlig överraskning! Vi gjorde inte så mycket nytta där, mest slapp i varsin brassestol, jag och Mannen. Inte så dumt alls. Dessutom blev vi spontanbjudna på lunch hos Idyllhultstorparna en av dagarna. Man vet att det är en bra dag när man är nymätt i magen och det dessutom luktar svagt av get och häst om händerna. Topp!

Grillpremiär har vi haft också, i Oaknoselake. På deras inglasade altan kan man sitta till kvällen utan att frysa. Männen hade väldigt roligt med sina radiostyrda flygplan ute på fotbollsplanen. 

Plan för veckan: Genomlid.
Plan för helgen: Lite häng med de sköna värmlänningarna, verkar det som!  
1 kommentar

Fredagstorsdag

Smygbloggar på jobbet. Solen skiner utanför och det ska bli så FANTASTISKT skönt att vara ledig! Smarta är ledig även idag, så jag är grannlös. Lite tomt här i min bit av korridoren är det allt. Men i andra änden finns det fina flickor i mängd, så på det viset går det ingen nöd på mig. Torpfröken börjar bli synligt gravidtjock, hon är så söt.

I helgen är planerna få. Det blir väl packning, och prognoserna ser ju väldigt fina ut, så det kan nog bli lite torphäng också. Gött.

0 kommentarer

Trädgårdskoll

Idag har vi varit och spanat in vår trädgård i vårskrud. Sist vi var där låg den snötäckt. Nu visade det sig att där finns både plommon, vinbär och krusbär. Minsann! Bra grejer. Inte alltför väl omhändertaget kanske, men det fixar ju vi. Fick även bekräftat av nuvarande ägare att de höga buskarna som växer runt och inhägnar hela tomten mycket riktigt är syren. Topp!
Igår efterskottsfirade vi vår andra bröllopsdag med käk på En italienare och en grek (jag tror dock inte att det jobbar en endaste italienare där, och ingen grek heller för den delen) och bio, Black Swan. Den var tragisk. Mitt äktenskap är däremot inget tragiskt alls, jag har världens bästa man! 
0 kommentarer