29 december

Nä, här händer inget värt att berätta.

Fortsätter vänta. Tar en till omgång Betapet.
2 kommentarer

Juldagen

Uppvakning cirkus nollfemnollnoll. Frukost cirkus nollåttanollnoll. Åternerkrypning i säng cirkus tionollnoll. Återuppvaknande cirkus klockan elvatrettio. Påföljt av lunch för mig, frukost för Mannen.

Resten av dagen har vi sällskapat med Super Mario Bros. Prima. Nu har Mannen pluggat in sitt Playstation och kör bil i rasande fart i vardagsrummet. Jag kvällsfikar hembakt bröd och rester från igår.

1 kommentar

Julafton (fast fortfarande på sätt och vis dan före dan)

Man hade ju kunnat önska att det skulle vara åtminstone såhär mycket snö kvar på julafton, men ack, den försvann. Fast nog är det ändå ganska julfint, vårt hus.

Igår, på julafton, kom smålandsklanen på besök. Det var lite speciellt, att fira jul med allihopa, hemma hos oss, och liksom ha alldeles gott om plats! Det var svärpärona samt Svägerskan och Trewis och deras tre huliganer (eller, de är faktiskt tre högst välartade barn, men det gör sig inte lika bra i skrift). Det vankades julmat i mängd, fika i mängd, godis i mängd och frukt i mängd. Och julklappar, det blev en diger hög under granen. Prima. Jag hann sova middag efter magen också. Optimalt. Ungarna fick ett nytt Super Mario-spel av oss i julklapp, men jag tror nästan att deras föräldrar blev lika glada.

Trots myset, lite hemlängtan får man ändå såhär på julen, till den samlade släkten och mammas kakor och havrekex och folk och galenskaper i allmänhet. Trumpetsolo vankades visst i år, bara en sån sak!
5 kommentarer