Arbetsmarknadsmässa

Vilken oäändligt torr rubrik. Men på arbetsmarknadsmässa har jag varit på förmiddagen, på högskolan. På plussidan: Skoj att prata med socionomstudenter. Trevligt att inte sitta på kontoret hela tiden. På minussidan: Bara bullfika, ingen macka. Mindre tid till allt man måste göra på kontoret hela tiden.

Summa: Kom hem vid klockan sex idag.
.
GODA jobbnyheter: Snubben Snus (alltså min chef) har struntat i överlojalitet mellan chefer och har "snott" tillbaka henne från Det Andra Kontoret. Resultat: NAT kommer tillbaka! HURRA, HURRA, HURRA!! Jaaaa!
1 kommentar

Lördag

Dag: Skridskor på sjö i Vetlanda med svärpärona. Nyinköpta griller, har nog inte stått på ett par sen gymnasiet, skulle jag tro. Från Bambi till... bambu?
Kväll: Sett Inception. Tveksamt om jag vågar gå och lägga mig nu.
0 kommentarer

Torsdagstrivsamheter

Torsdag, fortfarande morgon, på jobbet. Hade man fått välja kunde man ju ha haft det bättre. Men, utanför fönstret syns faktiskt solsken, och då är klockan inte nio än! Dessutom har faktiskt det börjat som heter vårtermin. Betyder att det blir vår vilket ögonblick som helst.

Efter jobbet väntar kvalitativ umgåsning med Torpfrun, Smarta, och Ryskan (som är källa till alla mina ryskakunskaper, alltså tack vare henne jag kan säga "åh, så bra att det inte regnar" på ryska) hemma hos Nat. Inte dumt alls. För övrigt VET jag att det är en halv evighet kvar tills det blir vår, men ibland mår man bättre av lite självbedrägeri.  
1 kommentar