Bara en lossnad fog, liksom. I duschen, liksom.

Vi kontaktade mäklaren, som kontaktade säljaren, som sa till mäklaren att kontakta oss och be oss kontakta säljaren. Cirkeln sluten.
.
Vi ringde upp. Inte så farligt, ingen anledning till oro, skulle ha fixat själva i så fall, minns inte riktigt när, Anticimex eller vilka det var. Han lät väldigt nervös till att börja med, och story stämde inte särskilt bra med vad vi hört. Han frågade inte hur vi fått veta, det var ju intressant.
.
Vi gör nog hur som helst en fuktmätning när vi flyttar in, även om det kostar lite. Är det fel så är det deras ansvar.
.
Jag vill flytta NU!
1 kommentar

Sommartid, hurra!

Söndagkväll och jo, vi kom ihåg att ställa om klockan i år och kom helt och hållet i tid till dagens stora begivenhet; Svärfars 60-årsmiddag på Ramkvilla Wärdshus. Mycket var det och gott också. Sen dessutom fika och tårta hemma hos svärpärona i Knowlanding.
.
Av en helt otrolig slump har vi fått nys om ett fel i huset vi ska flytta till. Inte så skoj, men bättre att veta. Ska bli intressant att se vad som händer med den saken.
.
Nu ska jag nog allt sova.
1 kommentar

Packa pappas kappsäck... eller flyttkartong. Inte pappas.

Det är nog inte alls så dumt det här, att börja packa så lång tid i förväg. För tid tar det, och sakerna i skåpen tycks öka i antal någon gång på vägen mellan skåp, tidningspappersinrullning och flyttlåda.

Idag ringde kvinnan som än så länge bor i huset vi ska flytta till och frågade om vi kan flytta fram datumet något. Vi skulle få tillgång 2 maj och har planerat stora flytten den 14, innan dess tänkte vi börja så smått att flytta lite lådor och så.
.
Det hus som de ska flytta till har av någon anledning blivit helt vattenskadat och är obeboeligt. Blött överallt i hela huset, värmen fungerar inte. De vet inte om de ens kan flytta dit överhuvudtaget, och om de kan det, var de ska ta vägen under tiden.
.
I jämförelse med den mardrömmen kändes det inte så svårt att skippa småflyttandet i början av maj och låta dem bo kvar ett par veckor till.
0 kommentarer