Smygblogg på jobbet

Fortfarande inget nät hemma och jag är underinformerad om världens alla händelser. I övrigt händer det grejer! Uteplats är på gång och skafferiet ska bli så fint! Bilder får komma senare.
0 kommentarer

Klart!

Idag besiktigades lägenheten, och vi fick inga anmärkningar. Vad flitiga vi har varit. Väldigt skönt hur som helst, nu är det liksom HELT KLART. No more lägenhet. Ajöss och goodbye, Västra Storgatan. Hello, hello, landsorten!


(Tänk att jag nu kan säga "hemma i trädgården". Bara en sån sak.)
3 kommentarer

En gammal makaron

Vi skrev papper förra fredagen och kände oss väldigt vuxna. Vi kände oss även ganska trötta på säljaren, som hoppades att det var okej att han hämtade grejerna i det fulla uthuset i helgen. Och som skyllde på städfirman vad gällde de gamla makaronerna och annat diverse under köksbänkarna.

Hur som helst. NU HAR VI FLYTTAT IN!

Flytthelgens stora plus: Underbara människor som kom och hjälpte till att bära, skruva och laga mat! Och hittade liljekonvaljer i vår trädgård, lycka!
Flytthelgens stora minus: Vår sängbotten kom inte uppför trappan, så vi kan inte sova i sovrummet än. Först får vi lägga lite pengar på ny säng.

På det stora hela känns det väldigt bra (även om städningen, trots en andra vända av firman, lämnar en del att önska här och var). En bieffekt jag har märkt är att man blir oändligt trött av att flytta, både i huvudet och i kroppen.

I söndags vad vi rätt möra (det var ju inte som att vi kunde missa ESC heller!) men gjorde ändå ett första ryck med städningen i lägenheten. Tusan, så trist. Igår kväll fortsatte vi och var där fram till halv nio ungefär. Det blir väl att göra klart i helgen. Och att köpa sängar på fredag.

Det här med att blogga är inte så prioriterat just nu (vi har inget nät hemma än ens), men jag lovar, lite bilder ska det komma så småningom.
3 kommentarer