Pimp your home

Tre budgettips för ett vackrare hem:
.
Säg inte "gästrummet" eller "arbetsrummet" - säg Biblioteket.
Säg inte "uterummet" - säg Paviljongen.
Säg inte "på framsidan där äppelträdet och vinbärsbusken står" - säg Fruktlunden.
.
.
Hepp!
1 kommentar

Trädgårdsprojekt

Vår trädgård har uppenbarligen varit en vanvårdad sådan. Det finns dock spår som visar att någon, någon gång i tiden, har brytt sig om den.
.
På framsidan finns som en platå, kantad av en fin liten mur. Den första biten ovanför muren har någon gång i tiden varit fint stenlagd. Stenarna finns kvar därunder, men är totalt överväxta av gräs och mossa.
.
Nu har vi börjat jobbat med att återställa det hela! Det gick inte, som jag först trodde, att helt enkelt riva bort mossan och det andra eländet, nej, alltihopa följer med. Så det blev att ta bort alltihopa, stenar och allt, och börja från början. Vi har kommit en bit på väg, men det är inte färdigt än.
.
Såhär såg det ut från början i alla fall. Man anar inte så mycket sten, och den lilla trappan ser verkligen pyttig ut (syns det att det är en trapp?).
.
.
.
.
Slutresultat komma pronto!
1 kommentar

Dipp utan chips

Efter att ha lyckats surfa på framgångsvågen i ett par veckor är dippen här. Skit också.

Salaveckan var fin. Inte vädermässigt, men annars. Träffade kusinen. Hon frågade surt om jag fortfrande svävar på moln efter Rumblesegern. Jag frågade om hon fortfarande är bitter efter förlusten. (Det ÄR roligare att vinna mot en dålig förlorare!). Veckan innehöll Salapromenader (Gröna gången!), på stan-fika, Måns Ols-lunch och gudtjänstbesök, bland annat. Fint det.

Mannen jobbar sin sista vecka innan första semestern nu. Fint det också.

0 kommentarer