Mjukisar hela dan

Dagarna flyter ihop med varandra när man går hemma, särskilt när man är såhär trött. Nu har jag i alla fall tagit reda på att det är fredag, vilket innebär att Mannen kommer att vara hemma två dagar framöver, vilket betyder att vi är två som kan turas om att gå upp på natten. Fint det.

Trollboll och jag träffade läkare och neurolog häromdagen (Ryhov 8.30, fatta vad tidigt man måste gå upp för att säkert hinna med rätt buss då). Hon fick godkänt på allt punkter utom... (trumvirvel): vikten. Jodå, hon går upp och hon mår bra, men mer reserver behövs det allt på den där lilla kroppen. Så nästa anhalt blir möte med en dietist.

I övrigt är jag nu gravt beroende av både Wordfeud och Draw something. Farliga grejer.
3 kommentarer
Mammans moder

Å lilla hjärtat.....Dietist....vad ska hon hitta på ett föda lillstumpan med, gräddglass kanske...

Kraaaam

Êlef

Det låter härligt att hon mår bra bättre och går upp i vikt och allt annat som hör till. Är så glad för eran skull. Tänker på er många kramar.

Fru E

Det där med hennes vikt kommer hon säkert få dras med till hon blir myndig å lite till... Hon kan gå i kurs hos Herr E om hur man hanterar dessa "öh! Du är så smal"-kommentarer... Ungefär lika kul att höra som att man är tjock enligt maken... Tycker hon är en förtjusande liten tös den där Trollbollen! Och mormors förslag om gräddglass låter sim en mycket GOD ide! :)