Och träffat mormormorn och sådär

I helgen var vi i Sala. Mannen hade jobb i Västerås i fredags, så vi åkte upp redan på torsdagkvällen. På vägen fick vi middag hos paret E i Öret, prima! Det var alldeles för längesen (inte inte för längesen). Så skoj var det att träffa dom och deras tvååriga lilla Dam att vi gjorde ett stopp till där på väg hem igår, och vi fick middag, igen! Trollboll fick också middag, men det gillade inte hennes mage, så det blev kräkkalas innan vi åkte. Då är det bra att vara hemma hos någon som också har småbarn. Dom blir inte förskräckta utan springer efter lämpliga handdukar och sådär.

I Sala fick Trollboll träffa moster, som också passade på att fara dit, mormor förstås (hon grät av lycka den här gången också), morfar, gammelmoster, två av mina kusiner och så mormormor och mormorfar. Lyckligtvis dock inte alla på samma gång. Mormor (min alltså) blev glad när hon fick höra att Trollboll fått andranamn efter henne (och ja, vi var före prinsessan!). Sen kollade vi på foton från när mormor och morfar var unga och snygga (och snygga var dom sannerligen!) och försökte hitta likadana näsor och sådär.

Schlagermys blev det ju förstås också, med morotsstavar och dipp och sådär ("och sådär" betyder i det här fallet snacks och godis, men skriver man bara om morötterna så verkar man mycket mer hälsosam). Det kändes ju skönt att rätt låt vann så att min kusin slapp bli så upprörd, det hade ju kunnat bli jobbiga rubriker och sådär om hon rivit Globen.
1 kommentar
Moster M

Och gammelmostern tyckte det var väldigt trevligt att få beskåda "Trollbollen" IRL även om det inte blev så lång stund. Hoppas det inte dröjer alltför länge innan vi ses igen... :)

Kramar!