Trädgårdssafari

Den här stilige herrn stod alldeles nyss i godan ro och mumsade i sig lite lunch på syrenhäcken. Han stod snällt kvar och lät sig fotograferas när vi öppnade fönstret. Det var nog tur att vi tog in äpplena häromdan. 
 
1 kommentar

Vårt nya badrum

Det är färdigt!! Eller ja, inte hundra procent, men hantverkseländet är över. Nu återstår endast detaljer. Men det är fint och fullt användbart. Oj, va prima!
 
Såhär såg det ut innan:
 
 Och såhär ser det ut nu (klicka på högerpilen för att komma till nästa bild)! 
 
 
 
Lite småfix är kvar, som att få skåpdörrarna på plats. Sen är det väl bara i min fantasi det kommer fortsätta se riktigt såhär fint ut. Omatchade handdukar och allmän röra är väl mer troligt. Får glädjas så länge det varar. Och det är så skönt att slippa kallt källarbetonggolv när man kliver ur duschen. Hurra!
 
7 kommentarer

Watermelon man

När jag var till sjöss fanns ombord en kock, en högljudd, galen man (amerikan, jojo) som lagade förträfflig mat och höll folk på gott humör i största allmänhet även på andra sätt. Hittade hans blogg häromsistens och karln är en rackare på att snitsa till vattenmeloner. Något att försöka sig på någon regnig höstdag kanske..? Kolla här
0 kommentarer