En glass

Ännu en helg for förbi, med solsken, minsann!
 
Igår var en, får man väl ändå säga, ovanlig kväll. Jag tog bussen till Gräshagen och träffade fem fina kolleger. En pizza och lite vacker gagnam style-dans for vi till Karlssons och dansade, minsann. Jag hade ny, gul topp och tokig frisyr. Prima. Musiken på stället var inte så prima, men man har väl så roligt som man gör sig. 
 
Idag har det sannerligen varit sitta ute-väder och vi har avnjutit säsongens första utomhusglass. Finfint.
 
Nu väntar tre dagar hemma med Lilltroll. Mannen har åkt till Hufvudstaden för att lära sig allt om reläskydd. Nu när Lilltrollet har somnat borde jag passa på att diska, damma, plocka. Å andra sidan upptäckte jag just att flera gamla melodifestivaler finns i Öppet arkiv på Svtplay. Och det är ju väldigt roligt! Dammet ligger väl bra där det ligger tills imorgon. 
 
 
0 kommentarer

En rubrik

Och så blev det tisdag. Ägnar tiden medan barnet sover åt att skriva ner mina nya makramémönster. Medan jag förhoppningsvis kommer ihåg hur jag gjorde. 
 
Idag är det tretton grader vamt ute och första gången jag tagit en promenad utan mössa det här året! Och idag smälter nog dom sista små stackars snöfläckarna i trädgården. Prima! 
0 kommentarer

Än är det vinter kvar, säger mor

Måndag. Regnväder. Adjö, snö. Barnet sover och jag är hungrig. Åh, vad jag kan avundas människor som tycker om att laga mat. Det vore ju väldigt praktiskt, om man bara kunde gilla allt sånt där. Städa, laga mat, tvätta, gå och panta burkar. Tänk, så roligt man skulle ha hela tiden! 
3 kommentarer