Tiden som bara fortsätter att gå nu igen

Nu är det ett helt år sedan jag for till Gran Canaria och Las Palmas med min käraste mor och grävde ner min gravida mage i sanden. Det var fint, både själva stället och all kvalitetstid med mor min. Sen, ja, swooosh, sa det, så gick det ett helt år, tydligen. Och om ett par dagar blir Lilla Ru nio månader. Lika länge utanför som inuti. 
 
Och jag har fått gråa hår. 
1 kommentar

Kex? Kaka!

(Blogginlägg tillägnat Mannen.) 
 
Mannen hävdar att Ballerina är kex. För att dom ligger på kexhyllan, typ. Jag hävdar att Ballerina är en kaka. För de är fulla med chokladsmet och massa, massa socker. 
 
Dessutom: Göteborgskex, som tillverkar dom, säger själva att det är en kaka! OCH jag har hälften av konsumenterna på min sida (mot bara en liten tredjedel som tycker att det är ett kex). 
 
 
Att tro att Ballerina är ett kex bara för att
det ibland kallas Ballerinakex är som att tro
att en blir kannibal om en äter Fattiga riddare. 
 
 
Så, Mannen - Du är överbevisad. Eat it. 
 
 
(Bild ärligt stulen från goteborgskex.se)
0 kommentarer

Hej jobbet

Här hemma vankas förskylningsbaciller sedan i lördags eller så. Lilla Ru är täppt i näsan för första gången i livet. Han gillar't inte. Trollbarnet tar hostan med ganska mycket ro, som vanligt. I söndags smet jag en sväng och laddade med lite friluftsliv: Åkte till Rocklake för kajakkurs. Det var kul, må jag säga, och träningsvärk fick jag också. Fyra toasters! 
 


Och så har det dragit igång nu, det här nya: Mannen har gått ner till att jobba 40 procent och jag har börjat jobba 60, eller tre dagar i veckan, som det också kan kallas. Måndag, tisdag och fredag ska jag framledes närvara på kontoret. Smart som jag är såg jag till att börja på en tisdag, så förra veckan var inte så hemskt arbetsam. Och innan jobbet hopat sig kan en ju passa på att sluta lite tidigare också, så även den här veckan går jag hemåt vid halv tre. Finfint. Det kommer nog att kännas länge att jobba ända till klockan fem nästa vecka. Jag vet inte riktigt än hur jag gillar att jobba. Det känns längesen sist. Skapligt otaktiskt också att vara ledig onsdagar egentligen. Inget onsdagsfika! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kajak
0 kommentarer