Semesterkänslan

Det är Semester Dag 2 och den riktiga semesterkänslan är här. Åh, så underbart! Vi började dagen med att komma lite försent till Polisen där vi bokat tid för passfix till mig (Englandstripp i september bokad, hurra!) och även till E, i händelse av familjetripp. Det gick bra att komma lite försent. Det gick inte lika bra att få till en passbild på barnet, men efter sådär fyra-fem försökt fick hon i alla fall godkänt. Jag insåg att försökt ett nog var så bra det skulle bli. 
 
När detta var avklarat for vi till Soilsea för att reka lite inför ett bröllop. Vi ska gästfotografera och kollade omgivningarna tillsammana med den blivande brudgummen. 
 
Sen for vi till badet. Eftersom vi ändå var i Soilsea så stannade vi där. Campingens badplats visade sig vara både fin och inte alls särskilt full, och vattnet var varmt. Gårdagens köksslit lönade sig genom att empanadas visade sig vara utmärkt picknickmat, E somnade snällt efter maten och vi fick lite lugn och ro i solen, sen badade vi allihop. Alldeles, alldeles underbart.  
Bada Picknick
0 kommentarer