Död åt Nokia

Jag som var så lycklig över min nya, som jag trodde, fungerande mobiltelefon. Icke. Den uppförde sig konstigt på en massa vis och nu har den fått åka tillbaka till MediaMarkt. Tillbaka på ruta ett. Suck.

Sent ute med nyårsplanerande var vi i år också, och lika bra det visade det sig. Mannen är på god väg mot tillståndet Dyngförkyld och mitt huvud och näsa känns också lite i farozonen. Får se om vi håller oss vakna tills det nya året börjar. Nåja. Marinerat kött med klyftpotatis ska det i alla fall bli, det är ju ändå inte så illa.

Gott nytt!
0 kommentarer

Nu blir det en ny

Nu ska jag åka och köpa mig en ny, förhoppningsvis fungerande mobiltelefon. Det blir nog en Nokia den här gången, faktiskt. Vågat!
0 kommentarer

Sen blev det tisdag

Alltså, såna här lediga dagar händer det ju inte alltför mycket som är sådär värst spännande. Till exempel var bowlingen igår väldigt ospännande. Mannen vann väldigt mycket, jag förlorarde ännu mer och mannens far slapp ju på det viset helt oroa sig för hur det skulle gå.

Idag blir nog en ungefär likadan dag som igår, förutom att jag möjligtvis kommer att ta mig samman och diska undan disken som står i köket. Eventuellt.
0 kommentarer