Dom va fyra mot en!

Igår smällde det och jag var på mitt livs första ansällningsintervju. Fröken S var chockad över detta - snart 25 bast och har aldrig varit på anställningsintervju förut?! Själv har hon varit på x antal och hade lite goda råd och behövlig peppning att bidra med. Jobb har jag ju däremot haft en del, men dom har jag ju så smidigt fått genom kontakter. Men nu var det dags. Det gällde ett sommarvikariat på socialtjänsten i en västgötsk stad, vilket ju inte alls vore dumt att få. Lite åkande skulle det bli förstås, men det kunde det var värt, tänker jag. Dom var fyra stycken som intervjuade. Duktigt nervös var jag innan. Och under tiden också, för den delen. Förhoppningsvis märktes det inte. Nåja. Jag tror det gick hyfsat i alla fall. Dom skulle höra av sig nästa vecka.
1 kommentar

Fruktfika

Jag har hemtentat idag! Okej, kanske inte så mycket som jag borde, men dagen är ju å andra sidan inte riktigt slut än.

Fröken S har varit här på fyrafika. Hon var så jätteduktig och sockerfastade innan påsk, men under helgen har hon visst ätit upp sig igen. Sockerfritt lät ju ändå väldigt fint och bra, så jag laddade upp med digestive och exotisk frukt. Och te, så klart. Och Philadelphia ost. Okej, inte så nyttigt kanske, men tysan så gott.

Österrikiskans mann for igår. Hon har mått dåligt i över en månad och strax innan han kom hit fick hon reda på att det var brist på vitamin B12. Tänk att en liten vitamin kan ställa till med så mycket. Häromdan kunde hon visst knappt gå ens och de åkte till akuten. Så det var ju på sätt och vis bra tajming att han var här precis nu. Nu får hon injektioner av den där vitaminen, men det kan visst ta lång tid att återhämta sig från sånt. Jag kommer att sakna den schönes mädchen när jag flyttar ut härifrån om ett par veckor. Hon är ju en pärla.
2 kommentarer

Börjar bli följetong av det här

Klockan 16.31 tystnade musiken hos grannen, efter en timme och sexton minuter. Underbart skönt. Nu är han igång igen. Med Roxette och It must have been love. På repeat. Om han bara kunde låta bli repeat!! Men jag tror faktiskt att han har sänkt ljudet lite.


Jag har börjat på tentan!
0 kommentarer