Jag skulle också vilja va morot en liten stund

0 kommentarer

Glest vare här

Smygbloggar på jobbet. Det är segstartat såhär på måndan. Helgen var liksom inte tillräckligt lång. Dom är ju sällan det, helgerna.
 
Lördagen var väldigt fin, hur som helst, trots trötthet. Svärpärona gästade och jag, Mannen och Svärfar drog upp till skidspåren vid sjön i Northern Hammer. Outforskat område. Mannen vallade skidorna i fredags (han fick börja med att tvätta bort den två år gamla vallan). Dom var i fin form. Skidorna alltså. Lika mycket kan man inte säga om mig och Mannen. Men vi tog oss två varv runt elljusspåret i alla fall, ungefär fem kilometer. Det får väl vara godkänt. Vi blev åtminstone ganska trötta. 
3 kommentarer

En vanlig söndag i mysbraller

Det är en ganska vanlig söndag. Familjen hasar runt i mysbraller och passar på att leva ganska långsamt. 
 
I veckan hände något väldigt ovanligt: Jag och Mannen var på bio! Det hände senast den 25 december 2011. Fina familjen Z ställde upp som barnvakt. Vi hade egentligen helst velat se En oväntad vänskap (som ALLA säger är så himla bra!), men det var fullbokat. Mammas pojkar blev det istället. Det var en sån där film som man nog inte kommer känna att man behöver se fler gånger, men som är väldigt rolig under tiden. Bara att det är på värmländska, liksom. Alltid ett plus. Efter att filmen var slut strax före åtta bjöds vi på te hos Zätorna. Och blev kvar till halv tolv. Det var ju inte helt meningen. Men väldigt mysigt. 
 
0 kommentarer