Välkommen, sköna maj

Valborgsmässoafton. Såg på facebook att min ömma moder har haft 20-gradig värme i skuggan idag. Det är med andra ord i Sala man borde ha firat valborg. Vi skippade majbrasa och gjorde kakelungsbrasa på torpet nu ikväll istället. På söndag far vi dit för att förhoppningsvis bli klara med den invändiga städningen.

I övrigt har jag haft huvudvärk i två dagar nu. Igår gick jag till jobbet ändå, men först vid tio och hem igen vid tre. Hade lite flyt att två besök uteblev, så det gick fint. Sen låg jag däckad resten av eftermiddagen och kvällen. Tror det stavas m-i-g-r-ä-n. Okäckt så det förslår. Inte lika illa idag som igår som väl är, men ändå, man tröttnar ganska fort på huvudvärk.

Knöt ett armband idag. Det blev fel, så jag fick knyta om hela. Det blev fel igen. Det var nog väl att jag inte gick till jobbet.

Imorn väntar en tur till Svägerskan, Trewis och barna i Skogen. De är, precis som vi, totalt inbitna på Wii och Super Mario. Vi tar med våra kontroller så spelar vi fyra. Topp!
1 kommentar

Solrosor på tangentbordet

Idag när jag kom till jobbet stod två fina fröpåsar och väntade på mig, med två sorters härliga solrosor. Det var ju inte som att jag behövde fundera över vem som ställ dit dom - världens bästa Torpfröken såklart! Hon är en sån pärla. Hon berättade sen att hon följt med en kompis som skulle handla blommor, som konsult. Antagligen är det för mycket att begära att Torpis ska gå på blomsterhandel utan att handla alls. Dom ska stå vid torpet såklart!

Nu ska jag sluta smygblogga och ta emot en besökare.
1 kommentar

Städa, städa, hela söndan

Idag har vi varit hobbylantisar mest hela dan. Nu luktar det såpa i torpköket. Det var väldigt frestande att bara sitta ute i solen hela dagen, så oj, så duktiga vi var som fick så mycket gjort. Innan vi gick därifrån la vi ut fyra musfällor. Stackars, stackars möss.

I afton har jag provat Marabous nya choklad med passion. Den var inte så god.
4 kommentarer