Morgonen i sammanfattning

Vaknade onödigt tidigt och tänkte att det skulle bli kul att berätta för syrran om min skojiga knäppa dröm. Glömde den sen. Hörde syrran borsta skorna (eller drömde jag det?). Kramade syrran hej då. Låg och degade och halvslumrade en timme eller så till. Hörde duschen igång. Hörde väckarklocka gå igång. Släppte ut en gnällande gammal basett ur sovrummet. Han gillar visst inte heller ljudet av väckarklockor. Klappade gammal basett tills duschen blev ledig. Skrämde slag på gammal basett genom att tappa kastrullock i golvet. Konstaterade att syrrans visselpanna nog inte tålde gasspis ändå. Kom precis lagom till stationen. For till centralen. Luktade mig till Lush och insåg att det där gratisprovet jag beställde på nätet med mitt senaste köp och gillade så mycket var den dyraste ansiktskrämen dom har. Köpte ändå. Gick på tåget. Tog fram mobilen och skrev blogg. Klart slut.

1 kommentar

Helgmåndag

Yasuragi var prima. Bad, bastu, mer bad, häng. Precis sådär bra som man kunde tro. När det gäller mat så hade jag väntat mig, ja, mat, man ska ju äta liksom. Därför var det ju fenomenalt att middagen var typ helt fantastisk. Tror aldrig jag har uppskattat mat så mycket nån annan gång. Maten tillagades vid bordet. Som att ha en alldeles egen tv-kock, fast lajv, hos sig. Fem rätter och oj, å gott! Alla gick runt i tofflor och badrockar och man behövde inte ens tänka på att byta om till middan. Topp!

Igår funkade inte varmvattnet på stället. Inte så käckt. Men för vår del gjorde det inte så mycket, vi hade ändå planerat för yoga och helkroppsmassage. Och inte kan jag påstå att det var skönt, men, ja, uppfriskande, med kalldusch efter en kort sittning i bastun strax innan vi checkade ut. Dessutom blev vi kompenserade med 200 kronor att handla för i butiken, och vi slapp betala för vinet och teet kvällen innan. Så det gjorde ju då rakt ingenting.

Efter utcheckningen blev helgen om möjligt ännu bättre, för då tog vi oss till Mooseisland och finaste bror med familj. Och det är bland dom allra finaste man hittar, ska jag säga! God mat och chokladkaka fick vi också, och finaste brorsonen lät sig pussas på magen när den första blygseln gått över. Kvalité.

2 kommentarer

The spahelg is här!

Lördag. Dagens målsättning: Att bli så russinlik som möjligt. Om ett par timmar far vi mot Hasseludden, min käraste syster och jag. Sen ska vi bada, blötas, njuta, slappa. Ljuvligt!

För övrigt har jag för första gången haft nöjet att stifta bekantskap med den här herrn. På tiden.

0 kommentarer