Jag ska bli FRU!

Wohooo, javisst, nu är det alldeles officiellt, och vad duktig jag har varit som har hållit det hemligt! Jaaa, närmsta familjen har ju vetat om, och några andra med särskilda uppdrag har också fått lite förhandsinfo, men annars... Men nu vill jag berätta för hela världen, VI SKA GIFTA OSS! Visst är det bra??!
7 kommentarer

Ungefär lika otroligt...?

Okej, håll i er, för här kommer det mest absurda på länge:

Inatt drömde jag att morfar var gravid och fick en bebis. Och att min mamma också var gravid och fick en bebis. Jag fick en ny moster och ett nytt syskon på samma gång. I drömmen var det konstigt, att få syster och moster samtidigt. Det där med morfar var inget jag riktigt reflekterade över förrän jag vaknade.

Mormor och morfar har fått hem en dator. Igår berättade mamma att hon var där och lärde mormor att klicka. Hon hann inte riktigt lära sig, men hon är på gång. Och så måste hon dit och lära morfar också. Det kanske var det. Tanken känns kanske ungefär lika otrolig.

1 kommentar

Onsdagsfika i alla fall

Idag var en riktigt lång dag på jobbet. Lång. Lång. Lååång. Sista timmen hade jag ett väldigt intetgivande samtal med telefontolk. Vilket meck. Tolken hjälpte inte. Och då var det ändå en bra tolk.
Imorgon är en annan dag.

Redan onsdag ändå. Onsdagar är i övrig rätt bra jobbdagar, för på onsdagarna är det onsdagsfika. Hemmafixat fika med gott bröd och mycket pålägg att välja bland, med andra ord. Lyx.
0 kommentarer