Kväll på sjukhuset

Fyra väggar, två fönster, en dörr som få knackar på men många går in och ut igenom. Sådan är sjukhustillvaron. Rumsarresten består. Räddningen: Mannen hämtade hit vattenkokaren, så nu kan vi åtminstone fixa te utan att behöva ringa på personalen. Dom ser vi nog av ändå.

En bra sak är att jag har varit ute på en långpromenad idag. Hade inte varit utomhus sedan i torsdags. Det var väldigt skönt, solen sken på mig och allt.

Trollboll har mindre feber nu, men det eländiga magviruset går hårt åt henne och hon har tappat i vikt. Glädjen över att hon äntligen nått över fyra kilo blev kortvarig. Igår tyckte en Herr Läkare att hon inte behövde få dropp längre. Vi tyckte att hon kunde få ha det kvar på natten åtminstone. Det var gott att vi stod på oss, annars hade hon ju tappat ännu mer. I övrigt är allt lite satt på vänt. En massa provsvar väntas. Nervöst.

En bra sak är att syresättningen var kalasbra natten som gick. Inte så mycket som ett snarkljud hördes. Man kan lätt tro att det har varit en ängel här och hållit henne hela natten. Och nog måste det vara änglar hon ser, när hon kikar upp mot taket och ler.





2 kommentarer
Mamman/mormorn

Älskade lilla skruttan....

Anna

Ett stort krya på dig till eran lilla tjej! Hoppas hon frisknar till snart så ni får komma hem och bara vara... Kram från Anna