Inlagd

Vi är tillbaka på sjukan. Trollbollen har fortsatt att inte gå upp i vikt som hon behöver och i förrgår skickade bvc oss till en barnläkare, som skickade oss vidare till sjukhuset för övernattning. Så, här är vi. Det är lite som att vara tillbaka på BB, med sköterskor som springer in och ut hela tiden. Jag har hemlängtan. Lillskrutt är nog inte heller så förtjust, hon har blivit stucken både här och där och dessutom fått en slang nerkörd i magen via näsan.

Det braiga med sond är förstås att hon får i sig en massa mat. En annan bra sak är att hon får mat var tredje timme nu istället för varannan. Det ökar chanserna att man faktiskt hinner sova lite emellan. Det trista är att så länge hon behöver sondmatas måste vi vara kvar här. Det går ju liksom inte an att göra annat innan hon klarar att äta det som behövs. Så här blir vi på obestämd tid.

Mannen är också här. Det är en bra sak med att Lillknott inte tar upp så mycket sängplats - det blir sängplats över till två vuxna istället. Skönt det, så att vi åtminstone kan vara på samma ställe allihop.
5 kommentarer
Svägerskan

Usch era stackare. Hörde av mamma att ni hade fått åka in. Tänker på er och hoppas ni får åka hem snart!! Var rädda om er! Kramar till alla tre!

den farliga

Åh, tänker på er! Hoppas hon piggar på sig! Och kram!

Moster M

Bra att ni får hjälp! Hoppas ni snart får komma hem.. bli pigga o starka och kan komma upp till oss här... Vill gärna få krama den nya mamman (och pappan får också en kram förstås :) ) och beskåda det lilla underverket i verkliga livet... Tänker på er mycket ! KRAAAAAAM!

Moster 2

Kramar till er alla

Fru E

usch, vilken bök och stök... Vet/gissar de varför hon inte tillgodogör sig maten? Är lilltroll för trött eller finns det några fysiska förklaringar (typ ämnesomsättning)? Önskar er bara framgångar nu och stor KRAM till hela familjen!!



(är mycket tacksam för dina blogginlägg och uppdateringar, den lilla damen håller många i sin spänning...) <3