NEEEJ!! EN MUS I KOMPOSTPÅSEN!!!

- Eh... det här kanske är en sån där sak som jag inte borde berätta..., sa Mannen när jag kom hem. Jag borde bett honom hålla tyst. 
 
Det var en mus i kompostpåsen. Förskrämt hoppade den ur och ner i botten av lådan när Mannen med ett förvånat utrop öppnade lådan för att slänga något. Snällt satt den kvar medan Mannen hämtade tillbehör för avlivning. Det är bevisat. Möss dör av soft air gun-skott. 
 
Förhoppningsvis var det en ensam stackare som förvirrat sig in. För alla eventualiteter skickade jag ut Mannen att inhandla fällor och musskrämmare när jag kom hem och fick höra talas om hela äventyret. Finns det fler möss i det här huset ska dom sannerligen inte bli långvariga. 
 
 
 Vi hade en deal förut, jag och min man. Den var att jag tog hand om spindlarna. Nu har vi en ny deal. Den är att jag tar han dom spindlarna och han tar hand om mössen.
1 modern:

skriven

Så bra att du har en man :-)

2 Hanna:

skriven

Och bra han har en fru, jag förstår precis hur han känner för spindlar.. Här hemma är det issy som får ta hand om dem medan jag sitter och hulkar av äckel nånannanstans. XD

Möss tycker jag mest är söta. Kan ni inte bara släppa ut dem? Eller kommer de tillbax då? :/

Svar: Möss ÄR söta. Men när de är inne i mitt hus, då är en död mus en bra mus.
parentes

Kommentera här: