Sommaren Del 5

November är verkligen inte min grej. Höstångesten börjar redan när löven ändrar färg. När de sedan trillat av och allt bara är kalt och eländigt och det sedan blir vintertid, då är det kört. Trött, trött, trött. I somras var det bättre.
 
Efter ett par dagar i Åhus med utflykt till Kristianstad for vi vidare till Borrby. På vägen mellan Åhus och Borrby låg Kivik alldeles smidigt till, så där stannade vi och köpte cider och annat gott. Eftersom vi blivit så vuxna och ordentliga hade vi med oss egengjord pastasallad till lunch, som intogs i Stenshuvuds nationalpark med utsikt över havet. Det kom lite regnstänk och det var ganska mycket insekter, men åh, så vackert. 
 
I Borrby hade vi bokat rum på ännu ett B&B (varför har man aldrig bott på såna förut? Hur bra som helst. Typ lika fint som hotell fast billigare och med tillgång till kök). 
 
Nästa dag var den bästa dagen på väldigt, väldigt länge. Vi åkte till Sandhammarens strand som vi hört skulle vara en i toppklass. Det var den. Sen låg vi där, i flera timmar. Jag kan inte ens minnas när något av den sorten tilldrog sig senast. Måste ha varit i ett annat liv. Lilltroll trivdes som väl var fantastiskt fint, hon sysselsatte sig själv ganska bra i vårt nyinhandlade soltält, sen somnade hon i vagnen dessutom. Toppkvalitet på den ungen. 
 
Mina nya vuxensandaler
Kiviksdricka
En liten vilostund i en skånsk nationalpark med världens bästa man
  
Rosas hus i Borrby
STRAND!! 
Världens bästa unge
 
 
 
1 mam:

skriven

Roligt att läsa om er semester.

Kommentera här: