Som en sån där mammablogg

Det är söndag och hela familjen är mer eller mindre förkyld. Lilltroll har varit hos farmor och farfar och haft det lite roligare än hemma hos sina tröttsjuka päron. Nu är hon hemma igen och förkylningen tycks gry även i hennes näsa. Eländes baciller. 
 
Så, helgen har jag och mannen mest ägnat åt att sova länge och hänga i soffan. Har knytit några knutar. Mannen har byggt lego. (Man blir aldrig för stor för lego.) Igår masade vi oss dock ur soffan för att gå på barnloppis. Det där att handla på loppis är en sån där grej jag tänkte göra massor. Sen liksom kom livet emellan och vi har mest bekvämlighetshandlat på KappAhl och sådär. Men nu så!
 
Upplägget var prima; alla som sålde lämnade in sina märkta kläder som sedan var uppsorterade efter typ och storlek. Man behövde med andra ord bara leta på ett fåtal ställen. Hurra! Och som vi handlade. Jag är helt fascinerad över hur billigt det blev. Och det var ju fint att det var mödan värt, för vi var båda helt slut efteråt. Vi köpte:
 
- Jacka med täckbyxor
- Vinteroverall
- Regnställ (som såg helt oanvänt ut)
 
- 5 tröjor
- 5 bodys (eller "kroppar", som vi säger på svenska)
 
- Jeans
- Mysbyxor
- 2 par kängor
- 2 böcker
 
...och allt detta för den ringa summan 585 kronor. Fenomenalt! 
 
 
1 Den farliga:

skriven

Fantastiskt! Det är alltså på barnkläder man gör de bästa fynden!

2 mam:

skriven

Allt ser ju så fint ut. Konstigt att någon handlar nytt....Fö tycker jag att det är väldigt trevligt att du bloggar igen.

3 sys:

skriven

Misstänkte loppisfynd av Ds insta! Väl fyndat!

Kommentera här: