Hugin och jag

Idag, tro det eller ej, har symaskinen kommit till användning! Två nålar hann gå sönder. Ganska imponerande, med tanke på storleken på projekt det handlade om. Och då menar jag att det är ganska konstigt att hela två nålar hann gå åt skogen. 
 
Syeriet bestod i att sy på såna där band bakpå ett par nyligen köpta gardiner, så att man kan hänga i såna där krokar som man kan hänga upp i en sån där gardinskena. Lite strykjärn och pill senare - tada! Nu har vi gardiner i vardagsrummet! Blev ingen vettig bild såhär i kvällsmörkret, jag får väl återkomma om det. 
 
Har också pysslat med dekorplast i helgen, det var kul! Plastade in några trista tidskriftssamlare i marmormönster (för det är det man ska göra nu). Sen kände jag för att sätta plast på allt. Sen sökte jag #dekorplast på Instagram och insåg att det det finns dom som faktiskt gör det. Bortom en viss gräns blir det inte så bra. Men lite mer plastande blir det nog. 
 
 
Imorgon blir det hemmadag med barnet som hör ihop med kalufsen som skymtas på bilden ovan, ty terminsstartsbacillerna fick tag i henne ganska omgående. Återstår att se om det kan tänkas bli något pysseltillfälle. Har inte knytit något på evigheters, väntar fortfarande på att tid och inspiration ska infinna sig på en coh samma gång. Och på att pysselrummet däruppe mirakulöst ska bli städat, så att det överhuvudtaget går att komma åt grejerna. 
0 kommentarer